Luxe chocola en bonbons bij Mekelenkamp Apeldoorn

Heerlijke chocola en bonbons tijdens de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan! Bent u op zoek naar iets lekkers om weg te geven? Of wilt u iets speciaals voor die familieleden die u al een hele tijd niet meer gezien heeft? Kom onze overheerlijke luxe chocola en bonbons bekijken in onze winkel in Apeldoorn!

 

Bonbon van de maand

We breiden ons assortiment regelmatig uit. Bijvoorbeeld met onze bonbon van de maand! Het is elke maand weer een verrassing welke bonbon we nieuw aan ons assortiment hebben toegevoegd. We nodigen u graag uit om kennis te maken met onze nieuwe bonbons!

Chocola Apeldoorn

 Chocola die u bij ons in Apeldoorn kunt kopen

Hieronder vertellen we iets meer over onze hardlopers. Voor het volledige assortiment nodigen we u van harte uit om bij ons in de winkel langs te komen!

Luxe bonbon te koop in Apeldoorn: Pedro Ximenez Puur van Manfred Spaargaren

Pedro Ximénez Puur

Deze bonbon bestaat uit een ganache van pure chocola met Pedro Ximénez. Dit is een cherry uit Spanje. De rozijnen op het laagje amandelmarsepein maken het af.
[Foto: La Confrerie]

Luxe bonbon te koop in Apeldoorn: Koffie nespresso melk van Manfred Spaargaren

Koffie Nespresso Melk

Nespresso met melk, wat wil je nog meer? Juist, chocola. En dat allemaal in één bonbon!
[
Foto: La Confrerie]

Luxe bonbons te koop in Apeldoorn: Aardbei balsamico puur

Aardbei Balsamico Puur

De ganache van deze bonbon is gemaakt van pure chocola, aardbei en een vleugje balsamico.
[
Foto: La Confrerie]

Luxe bonbon te koop in Apeldoorn: Passie Olijf Melk

Passie Olijf Melk

De picasso’s van Visser Chocolade zijn een feestje om cadeau te geven. En om zelf op te eten natuurlijk. Met of zonder een likeurtje; we verkopen het allemaal.
[
Foto: La Confrerie]

4 luxe chocolade bonbons Apeldoorn

Picasso

De picasso’s van Visser Chocolade zijn een feestje om cadeau te geven. En om zelf op te eten natuurlijk. Met of zonder een likeurtje; we verkopen het allemaal.

Chocola te koop in Apeldoorn: Kaneelbalkje van Visser Chocolade

Kaneel-balkje

De ganache in deze bonbon is gemaakt van Tanzania chocola, marsepein, kaneel en amandel.
[
Foto: Visser Chocolade]

Luxe bonbons te koop in Apeldoorn: Karamel Zeezout Truffel

Karamel zeezout truffel

Tanzania chocola met karamel, zeezout en truffel. Een geweldige combinatie!
[
Foto: Visser Chocolade]

Luxe bonbon te koop in Apeldoorn: Rijst crispy van Visser Chocolade

Rijstcrispy

In deze bonbon komen de smaken van Tanzania chocola en vanille, gepofte rijst en hazelnoten bij elkaar.
[
Foto: Visser Chocolade

Chocola te koop in Apeldoorn: Koekjeskrokant van Visser Chocolade

Koekjes krokant

Deze heerlijke bonbon is gemaakt van chocola uit Tanzania, koekjeskrokant en hazelnoten.
[
Foto: Visser Chocolade]

Luxe bonbons te koop in Apeldoorn: Honing van Visser Chocolade

Honing

Honing en Tanzania chocola, wat wil je nog meer?
[
Foto: Visser Chocolade]

Luxe bonbons te koop in Apeldoorn: Santos koffie van Visser Chocolade

Santos koffie

Deze bonbon is een combinatie van Tanzania chocola, koffie en een vleugje vanille. [Foto: Visser Chocolade]

Luxe chocola te koop in Apeldoorn: Hazelino van Visser Chocolade

Geen chocola, maar minstens net zo lekker: de hazelino

Bij Visser maken ze meer dan alleen chocola. Dit hazelnootgebakje is om je vingers bij op te eten!
[
Foto: Visser Chocolade]

Onze chocola heeft een verhaal

En dat verhaal begint bij onze nieuwe winkel. Anderhalf jaar geleden begonnen we met de verkoop van chocola en bonbons. Toen werden ze nog gemaakt door een particulier aan huis. Omdat de vraag steeds groter werd, groeide het die dame boven het hoofd en moesten we verder zoeken. Toen hebben we onze klanten gevraagd om met ons mee te denken. Welke chocola moest er echt in onze winkel liggen? Welke bonbons zijn kwalitatief zo goed dat je er een blokje voor zou willen omrijden?

Visser Chocolade 

Visser Chocolade kwam als winnaar uit de bus. Verschillende van onze klanten namen de moeite om een eind te rijden voor deze bonbons. Zij zouden het fantastisch vinden als wij de chocola en bonbons van Visser in Apeldoorn zouden gaan verkopen. En toen drie klanten achter elkaar een doosje Visser Chocolade mee namen, waren zij en wij verkocht. Dus sinds die tijd ligt de chocola van Visser bij ons in de winkel.

Frank Visser maakt onze chocola en bonbons in Zuid-Limburg. Om ervoor te zorgen dat zijn chocola van de beste kwaliteit is, onderzocht hij nauwkeurig welke bonen hij wilde gebruiken voor zijn bonbons. En een goed product krijg je alleen met de allerbeste grondstoffen. 

Cacao uit Tanzania

Die allerbeste grondstoffen komen uit Tanzania. De cacaobonen uit Tanzania zijn bijzonder! Waarom? De cacaoboeren verzorgen hun bomen en plantages volledig biologisch. De cacaobonen worden op een speciale manier gefermenteerd. Rauwe bonen hebben namelijk nog niet de smaak die we van chocola gewend zijn. Fermentatie is een scheikundig proces, dat bij de cacaobonen van onze chocola speciaal voor Frank Visser is ontwikkeld. Daardoor is de cacao van heel zuivere kwaliteit. En dat proef je! 

Gemaakt in Zuid-Limburg

‘Elke bonbon een feestje in je mond.’ Door de jarenlange ervaring van Frank Visser en zijn chocolatiers maken ze de mooiste bonbons. Met liefde voor hun vak en dat zie je terug. Ze zijn niet bang om u te verrassen met bijzondere smaken. De cacaobonen zorgen voor een puur natuur-beleving en geven de chocola een fruitige smaak. Samen met de unieke combinaties van Visser Chocolade geeft dat een smaakexplosie in uw mond. Met deze bonbons is chocola een ware belevenis!

Betere cacao, beter leven

Met het kopen van chocola en bonbons bij ons in Apeldoorn steunt u de duurzame ontwikkeling van cacaobonen. Daarmee geeft u cacaoboeren en hun gezinnen een beter leven. De eerlijke prijs die cacaoboeren voor hun bonen krijgen, zorgt ervoor dat ze door kunnen gaan met het duurzaam verzorgen van hun bomen en plantages. En dat merken hun gezinnen ook! Een deel van de opbrengsten van de cacaobonen wordt ingezet voor scholen en ziekenhuizen. Zo zijn de boeren en hun kinderen verzekerd van een opleiding en medische ondersteuning. 

Manfred Spaargaren

Naast Visser Chocolade hebben we ook bonbons uit het assortiment van Manfred Spaargaren in de winkel liggen. De bonbons van Manfred Spaargaren zijn uniek, omdat hij als enige chocolatier van Nederland gebruik maakt van zijn eigen likeuren. Bij het bereiden van de bonbons worden verse vanillestokjes uit Madagascar gebruikt. De chocolatiers van de Manfred Spaargaren Confiserie maken de bonbons met gekarnde boerenboter van een zuivelboerderij. De bonbons zijn allemaal ontworpen door Manfred Spaargaren en worden nog steeds handgemaakt. Omdat de vraag hem boven het hoofd groeide, heeft Manfred het bereiden van de bonbons inmiddels uitbesteed.

Allergenen chocola

Wij verkopen glutenvrije bonbons en chocola. We laten u in de winkel graag zien welke dat zijn. 

Hebt u vragen over onze chocola en bonbons? Bel ons gerust. Bent u al om? We zien u graag terug in onze winkel aan het Operaplein 117 in Apeldoorn!

Allergenen bonbons Apeldoorn

Contact

Telefoonnummer

06-13512565

Adresgegevens

Operaplein 117
7323 EL Apeldoorn

Huidige openingstijden

Kant en klare Indische gerechten zijn op dinsdag t/m donderdag tot 17:00 uur, vrijdag tot 19:00 uur en zaterdag tot 16:00 uur beschikbaar!

Zondag

Gesloten

Maandag

Gesloten

Dinsdag - vrijdag

09:00 - 17:30

Zaterdag

09:00 - 16:00

 

Openingstijden

Kant en klare Indische gerechten zijn op dinsdag t/m vrijdag tot 17:00 uur en zaterdag tot 16:00 uur beschikbaar!

Zondag

Gesloten

Maandag

Gesloten

Dinsdag - vrijdag

09:00 - 17:30

Zaterdag

09:00 - 16:00

Contact

Telefoonnummer

06 13512565

Adresgegevens

Operaplein 117
7323 EL Apeldoorn